i
 • Working Days

  9:00 - 21:00

 • Saturday

  9:00 - 21:00

 • Sunday

  Închis

Balayage

Balayage

Balayage este o tehnică de vopsire a părului care se realizeaza cu mana libera, fara a folosi folia de aluminiu si care implică crearea de accente subtile și un aspect natural.

Diferențele dintre părul Balayage și Ombre, mai ales că sunt adesea comparate, sunt:

În timp ce Balayage este o tehnică care îmbină subtil culoarea rădăcinii cu restul părului dvs., ombre este o tendință cu un contrast puternic între nuanțe. Prin ombre, părul dvs. este în mod obișnuit saturat complet cu o culoare de la mijloc până la vârf – așa că dacă doriți un look cu mai multă dimensiune, balayage este opțiunea mai bună.

 

Diferența dintre Balayage și Șuvițe

Diferența dintre cele două este că balayage-ul este o tehnică aplicată manual, în timp ce șuvițele tradiționale sunt create numai cu ajutorul foliilor.

De asemenea, un mare avantaj al acestor proceduri este că, în funcție de culoarea de bază și de aspectul dvs. specific, pot trece 8 până la 12 săptămâni până când va trebui să repetați procedura.

Suvite

Șuvițe

Când sunt efectuate corect, adăugarea de șuvițe la stilul dvs. actual este o modalitate distractivă și ușoară de a vă schimba aspectul și de a vă accentua trăsăturile naturale. Procesul de decolorare implică șuvițe create cu ajutorul foliei. Această procedură se poate face cu folii complete pe toata lungimea parului sau cu folii parțiale care accentueaza doar o parte a părului, de exemplu cateva suvite care sa va încadreze chipul.

Șuvițele închise la culoare sunt o altă opțiune și încorporează culori mai bogate și mai închise pentru a da dimensiunea părului dvs.

Peekaboo

Tehnica Peekaboo

Colorarea Peekaboo se realizează atunci când culoarea este aplicată pe partea inferioara a parului. Când vă treceți degetele prin păr, nuanța de dedesubt „se ivește” prin stratul superior de păr pentru a dezvălui un accent de culoare. Acest tip de colorare nouă și foarte la modă se realizează atunci când culoarea este aplicată pe stratul inferior de păr. Când vă treceți degetele prin păr, nuanța de dedesubt „se ivește” prin stratul superior de păr pentru a dezvălui un accent de culoare. Dacă cereți Peekaboo la Jovial Beauty Salon, stilistul nostru va aplica șuvițe subțiri sau groase de culoare sub stratul superior al părului.

Fiți îndrăznețe și frumoase, vârsta este doar un număr!

Jovial

Decolorare și Vopsit uniform

Aceasta procedură implică decolorarea părului de culoare închisă, dar crescut parțial pe lungime, sau a părului șaten deschis,  urmând ca părul să fie ulterior vopsit astfel încât să obținem o culoare uniformă pe toată suprafața lui. Ar fi ideal ca această metodă să fie făcută la Salon pentru a evita deteriorarea sau ruperea firului de păr.
Transformare

Transformare din brunetă

Când aveți parul vopsit brunet sau șaten închis și vă doriți sa-l deschideți la culoare, aceasta este procedura ideală. Implică decolorarea totală a părului și vopsitul lui într-o culoare uniformă.

Daca vă doriți să obțineți un păr blond, acesta poate fi realizat după 2 – maxim 3 ședințe de decolorare a părului, care se pot face la interval de 2 luni distanță pentru a preveni deteriorarea firelor de păr.

Prima ședință se încadrează în Pachetul „Transformare din Brunetă”, cele ulterioare în procedura „ Decolorat și Vopsit uniform” sau Balayage.

Vopsit

Vopsit

Implică procedura clasică de colorare a părului fără a implica decolorarea lui.

Keratina

Tratament de Îndreptare a părului cu Keratină

Keratina este o familie de proteine structurale fibroase care reprezintă o soluție excelentă pentru părul încrețit și greu de gestionat, făcându-l neted și strălucitor. Tratamentul în sine implică pătrunderea în foliculul de păr și injectarea cu keratină a zonei poroase pentru a face părul mai sănătos.

Rezultatul poate dura până la șase luni, iar profesioniștii noștri vor personaliza amestecurile formulei pentru a se potrivi tipului și nevoilor dumneavoastră de păr.

Vă recomandăm și produse speciale pe care le puteți folosi după această procedură, pe care le puteți găsi de asemenea în Salonul nostru.

Olaplex

Tratament cu Olaplex

Această tehnologie revoluționară a devenit rapid tratamentul de preferat de toate saloanele de top și profesioniștii din domeniul frumuseții. Este foarte apreciat pentru capacitatea sa de a repara părul grav deteriorat, precum și de a oferi un aspect lucios. Este un tratament de întărire al tuturor tipurilor și texturilor de păr, indiferent dacă este vopsit sau nu.

Este foarte recomandat mai ales pentru hidratarea și repararea în procedurile de balayage, decolorare ori vopsire sau pentru părul vopsit în mod regulat.

Extensii

Extensii de păr

Dacă vă confruntați cu căderea părului sau aveți dificultăți în creșterea părului natural, extensiile de păr vă ajută să obțineți un păr lung cu volum fabulos și nu împiedică creșterea părului pe parcurs. Vă pot transforma visele în realitate, in ceea ce priveste un par bogat si senzational.

Dacă alegeți extensii pentru utilizare zilnică, este necesară o întreținere lunară (maximum la 1 lună și jumătate) pentru ca acestea să nu devină vizibile în părul dvs.

De asemenea, dacă doriți să vă schimbați culoarea și să adăugați șuvițe deschise / închise sau ombre, dar nu doriți să vă decolorați propriul păr sau nu doriți să devina un look permanent, extensiile de păr vă vor permite să experimentați cu părul dvs. fără a face o transformare de lunga durata.

Gene

Laminare gene și sprâncene

Laminarea sprâncenelor este un lifting profesional pentru sprâncene mai dese, moderne, dramatice, ca ale unui star de cinema.

Indiferent de ce vă preocupă referitor la sprâncenele dvs.– goluri, subțiere, pensare excesivă, ciufulire – laminarea sprâncenelor este o soluție uimitoare și o alternativă excelentă față de microblading. Dacă vă cade părul din sprâncene, fie din cauza procesului natural de îmbătrânire, boală sau pur și simplu din cauza epilării excesive, aceasta este o modalitate non-invazivă, temporară, dar de impact pentru a vă îmbunătăți aspectul sprâncenelor. Implică un tip special de keratină, făcută doar pentru sprâncene.

Pentru mai multă intensitate, la sfârșitul tratamentului se poate opta pentru vopsirea sprâncenelor.  Recomandată persoanelor care au sprâncene dezordonate, cu goluri sau cu fire lungi, greu de aranjat, orientate în jos. Efect vizibil până la 4-5 săptămâni.

Laminarea genelor + vopsit – este un Lifting profesional pentru gene trendy si curbate. Este un tratament semi-permanent care are ca scop să vă curbeze genele în sus, făcându-le mult mai vizibile. Este o procedură potrivită tuturor celor care mizează pe naturalețe, persoanelor care au genele deschise la culoare sau celor cu genele căzute. După laminare, genele devin mai lungi (în timp) și mai dese. Este o modalitate de regenerare a genelor benefică pentru persoanele care au decis să ia o pauza de la extensiile de gene sau care nu își doresc să apeleze la acest artificiu. Avantajele acestei proceduri sunt  alungirea și îngroșarea firului de păr natural cu  până la 30%, un aspect de gene voluminoase, pigmentarea firului natural de păr, curbarea, protecția și întărirea genelor, hidratarea cu un efect de luciu precum și hrănirea cu cheratină.  Recomandată persoanelor care au gene scurte, deschise la culoare sau orientate în jos. Efect vizibil până la 4-5 săptămâni.

Pentru rezultate optime și de durată sunt necesare minim 3 ședințe la distanță de 1 lună.

Primele 24 de ore după laminarea genelor sau sprâncenelor sunt cruciale. Pe lângă faptul că nu puteți să purtați rimel sau machiaj, nu trebuie să le udați și trebuie să evitați aburul și toate formele de umiditate și umezeală.

Dermo

Dermopigmentare

Dermopigmentare Sprâncene (Microblading)  Fir cu Fir

Microbladingul este o tehnică avansată pentru sprâncene, ideală pentru a crea o sprânceană deasă și cu aspect natural. Devine o metodă din ce în ce mai populară în machiajul semipermanent. Este  o tehnică ce se realizează cu un instrument manual și constă în micropigmentarea fiecărui fir de păr, în așa fel încât rezultatul obținut să fie unul foarte natural. Recomandată persoanelor care NU au avut alte intervenții la sprâncene (tatuaje, micropigmentari mai vechi) și care preferă un look natural în fiecare zi.

Se realizează în 2 ședințe, la distanță de 6 săptămâni.

Dermopigmentare Sprâncene (Microblading)  Powder

Numită și tehnica pudrată, se realizează cu dermograful și are rolul de a imita sprânceana machiată. În funcție de preferințele personale, procedura poate fi executată în așa fel încât rezultatul să fie unul intens sau foarte lejer. Recomandată persoanelor care au tenul gras, care doresc să acopere o lucrare mai veche la sprâncene sau care doresc un look mai bine definit.

Se realizează în 2 ședințe, la distanță de 6 săptămâni.

Dermopigmentare Sprâncene (Microblading)  Tehnica Mixta

Constă în combinarea celor două tehnici menționate anterior: astfel se creează fire de păr prin Microblading  și se utilizează tehnica Powder pentru a umple golurile și pentru a conferi un efect 3D sprâncenelor. Recomandată persoanelor care nu au de loc fire de păr în sprâncene, care au nevoie de o reconstrucție aproape completa a sprâncenelor sau care au zone mari cu goluri.

Se realizează în 2 ședințe, la distanță de 6 săptămâni.

Dermopigmentare Eyeliner  : aceasta este o metodă nouă și revoluționară de a arăta impecabil în mod constant, chiar dacă vă grăbiți sau sunteți permanent în mișcare. Aceasta tehnică oferă efect de gene dese, subliniază forma ochilor și conferă profunzime privirii. Lungimea și grosimea eyelinerului se stabilesc in funcție de preferințele personale. Recomandată persoanelor care își doresc un efect de pleoapă frumos conturată sau care au dificultăți în aplicarea tușului de ochi.

In 90% din cazuri nu necesită retuș.

Dermopigmentare Eyeliner – Powder – Această tehnică este cea care poate conferi pleoapei un aspect de make-up complet. Este o metodă extrem de versatilă iar rezultatul poate fi unul foarte soft sau mai pronunțat în funcție de efectul dorit.  Recomandată doamnelor care își doresc să scape de grija machiatului zilnic și să accentueze zona ochilor.

În 90% din cazuri nu necesită retuș.

Dermopigmentare (Microblading) buze – Buze full

Este un tip de machiaj semipermanent extrem de popular, care îmbunătățește forma buzelor cu un plus de culoare, definind conturul buzelor și adăugând buzelor o nuanță naturală. Tehnica noastră este tratamentul perfect pentru persoanele care doresc să adauge definiție și volum buzelor. Tehnica full poate fi considerată echivalentul rujului semi-permanent. Prin intermediul acestei proceduri se pot obține acele buze perfect conturate sau colorate care de multe ori sunt greu de realizat acasă fără un ajutor profesionist. Recomandată doamnelor care au depigmentari intense la nivelul buzelor sau care pur și simplu își doresc să aibă buzele frumos colorate în fiecare zi.

În 80% din cazuri nu necesită retuș.

Dermopigmentare (Microblading) buze – Ombre

Tehnica Ombre este cea care oferă buzelor un efect de volum prin trecerea graduală de la un ton mai închis la exterior către un ton mai deschis la interior. Astfel se creează iluzia unor buze pline, voluminoase și conturate. Recomandată doamnelor care doresc să aibă un contur mai evidențiat  față de restul buzei sau doresc să obțină un efect de volum.

În 80% din cazuri nu necesită retuș.

Dermopigmentare (Microblading) buze – Aquarelle Lips

Aceasta este probabil cea mai întâlnită și agreată tehnică la ora actuală. Se diferențiază de celelalte prin faptul ca oferă culoare buzelor fără a avea un contur bine definit, fără a da impresia de ruj, ci doar de lipgloss. Recomandată doamnelor care au depigmentari lejere sau care își doresc buze naturale, uniforme, cu aspect sănătos.

În 80% din cazuri nu necesită retuș.

Îndepărtare Tatuaj

Îndepărtarea tatuajelor vechi este indicată (și câteodată chiar necesară) înaintea realizării unei noi proceduri de dermopigmentare. Această tehnică se realizează cu ajutorul dermografului și constă în introducerea unei substanțe saline sub piele pentru diluarea și împingerea pigmentului către exterior. Se recomandă persoanelor care vor să scape de un tatuaj efectuat anterior. Potrivită pentru dermopigmentari / tatuaje de mici dimensiuni.

Numărul ședințelor variază în funcție de intensitatea tatuajului.

Glow

Mezoterapie faciala – Microneedling + BB Glow

Este un tratament revoluționar care restabilește culoarea tenului, iluminează pielea feței și îi conferă acesteia un aspect radiant pe o perioadă îndelungată.

Se desfășoară în 3 pași:

1 Curățarea în profunzime a pielii prin exfoliere și prin utilizarea acidului mandelic;

2 Aplicarea serului esențial (prin Microneedling) pentru combaterea diferitelor probleme ale tenului, în funcție de caz;

3 Aplicarea cremei BB ( prin Nanoneedling) în funcție de culoarea tenului pentru o piele uniformă și radiantă.

Recomandări: Piele cu pori dilatați, cicatrici, hiperpigmentare, acnee, riduri, etc

Pentru rezultate optime și de durată sunt necesare minim 3 ședințe ce se efectuează la distanță de 10-14 zile.

Epilare

Epilare definitivă

Laserul cu dioda 808 nm reprezintă noua frontieră a epilării definitive, încredințată tehnologiei laserului. Îndepărtarea părului prin intermediul Diodei laser a devenit în scurt timp foarte apreciată pentru viteza de execuție și eficacitate a tratamentului.

O piele netedă, mătăsoasă și perfect epilată este visul oricărei femei și mai nou chiar și al bărbaților. Din acest motiv Hilaser permite tratamente sigure, de durată, eficace dar în același timp delicate chiar și în zonele cele mai sensibile. Ideal pentru tratamente de epilare progresivă, Hilaser poate fi utilizat în mod sigur pe față, inghinal, axile, brațe, piept, picioare și spate.

De ce să îl alegeți? Epilarea cu laser, în comparație cu metodele clasice de depilare care îndepărtează doar vârful firului de păr, acționează direct în papila germinativă a acestuia.

Laserul utilizează o lumina monocromă, cu o lungime de unda specifica ( 808 nm) astfel încât să țintească selectiv melanina conținută în bulbul firului de păr. Energia luminoasă se transformă în  energie termică (fototermoliză selectivă)  provocând eliminarea bulbului cât și a celulelor care îl regenerează și astfel durabilitatea în timp se prelungește.

Se recomanda 10 ședințe la interval de 4 săptămâni, pentru o eficienta maximă.

 

Diferențe Dioda Laser / I.P.L

Dioda Laser

90% energie absorbită de păr

Acest lucru ne permite să tratam părul: Blond, șaten, negru. Părul alb și roșu nu se pot trata nici cu laserul, nici cu IPL deoarece sunt fără melanină

60°/70°C – cauzăm o denaturare proteică a celor două proteine care nu vor mai produce firul de păr.

Mai rapid și mai eficient ca preț

Fără abonament

I.P.L

30% lumină absorbită de păr;

70% din lumină este absorbită de piele prin urmare se simte o senzație foarte puternică de căldură. Nu se poate trata pielea închisă, doar de la fototipul I la III, maxim IV

50°C – doar încetinește creșterea părului

Mai lent și mai scump

Abonament

Beneficiile Laserului:

 • Epilare
 • Rezultate vizibile încă de la prima ședință
 • Funcționează chiar și pe pielea bronzată
 • Tratează chiar și firul de păr blond și subțire
 • Tratament foliculită
 • Tratament păr încarnat
 • Ameliorează petele
 • Îmbunătățește vascularizarea
 • Transpirație și miros scăzut în zona axilei

Pașii înainte de procedură:

 • 2/3 zile înainte nu va expuneți la soare
 • Epilare ceară – NU (cel puțin cu 15 zile înainte)
 • Piele uscată – Peeling pentru a elimina celulele „moarte”

Radere cu lama – 1 zi înainte de Epilare Laser

Shows
125
Fashion Shows
Clients
300+
Worldwide Customers
Awards
35
Award winners
Hair
145
Different Hairstyles