i
  • Luni - Vineri

    9:00 - 21:00

  • Sâmbătă

    9:00 - 21:00

  • Duminică

    Închis

y
Make it

Povestea noastră

despre

Povestea Noastră

„ Dragostea de frumusețe este Gust. Crearea de frumusețe este o Arta” (Ralph Waldo Emerson)

Povestea si misiunea noastra:

„ Dragostea de frumusețe este Gust. Crearea de frumusețe este o Arta” (Ralph Waldo Emerson)

Cand spui frumusete – spui femeie. Dintotdeauna ne-am dorit sa stralucim, sa ne punem in valoare trasaturile frumoase, naturale, iar echipa noastra este gata să abordeze look-ul extravagant  pe care ti l-ai imaginat ,astfel incat imaginea ta sa fie una de exceptie deci .. bine ai venit la Jovial Beauty Salon!

Vreau sa va povestesc atat despre Jovial Beauty Salon cat si putin despre mine.

Ma numesc Ada si sunt mama a doua fetite blonde cu ochi albastri, frumoase ca niste ingerasi si zvapaiate ca niste spiridusi. Sunt pasionata de tot ceea ce este frumos, de comunicarea cu oamenii (dar nu in sabloane si limbaj impersonal de business) si  astfel, atunci cand s-a ivit oportunitatea preluarii acestui salon, am pus in el tot sufletul si o mare parte din mine.  Am investit visele mele din copilarie, am creat, impreuna cu niste oameni minunati, un spatiu cald si primitor pentru ca tu, viitoarea membra a Salonului noastru, sa te simti rasfatata si sa iti doresti sa te intorci. Daca nu pentru un serviciu, de ce nu pentru o cafea si o poveste de viata.

Dream look-ul tau nu este doar un vis, el poate deveni realitate cu ajutorul nostru, deoarece specializarea noastră la Jovial Beauty Salon consta in crearea de tehnici precum Balayage, Suvițe, Coafuri stilate si actuale, rețete pentru culori vibrante și de asemenea, foarte important, suntem inventatorii DEPIGMENTARII ORGANICE astfel încât părul tau să rămână sănătos și elegant, indiferent de procedura pe care o alegi.

Marea noastra dorinta este de a realiza transformari, reinventari spectaculoase, pentru a obtine zambete si incantare…. Cand suntem noi mai multumite decat atunci cand ne vedem si mai frumoase in oglinda sau cand observam reactiile admirative ale celor din jur atunci cand ne privesc… Vrei sa simti acea bucurie? Te asteptam…

Misiunea noastra este aceea de a oferi un serviciu personalizat, familiar, printr-o echipă de profesioniști cu o experienta de peste 15 ani, care au viziunea necesara pentru a obtine rezultate absolut spectaculoase. Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant… Vino si te vei convinge singura sau uita-te in sectiunea „Galerie” pentru a vedea doar cateva din rezultatele noastre.

Ca sa ne cunoastem si mai bine, te asteptam pe Strada Sfanta Vineri, nr. 25, zona Unirii, Bucuresti sau si mai bine, hai sa ne auzim la telefon 0748149599 si apoi sa ne vedem.

Ce ne dorim cel mai mult? Sa te revedem. Asta inseamna ca misiunea noastra a fost indeplinita.