i
  • Luni - Vineri

    9:00 - 21:00

  • Sâmbătă

    9:00 - 21:00

  • Duminică

    Închis

Dermopigmentare

Dermopigmentare

Dermopigmentare Sprâncene (Microblading)  Fir cu Fir

Microbladingul este o tehnică avansată pentru sprâncene, ideală pentru a crea o sprânceană deasă și cu aspect natural. Devine o metodă din ce în ce mai populară în machiajul semipermanent. Este  o tehnică ce se realizează cu un instrument manual și constă în micropigmentarea fiecărui fir de păr, în așa fel încât rezultatul obținut să fie unul foarte natural. Recomandată persoanelor care NU au avut alte intervenții la sprâncene (tatuaje, micropigmentari mai vechi) și care preferă un look natural în fiecare zi.

Se realizează în 2 ședințe, la distanță de 6 săptămâni.

Dermopigmentare Sprâncene (Microblading)  Powder

Numită și tehnica pudrată, se realizează cu dermograful și are rolul de a imita sprânceana machiată. În funcție de preferințele personale, procedura poate fi executată în așa fel încât rezultatul să fie unul intens sau foarte lejer. Recomandată persoanelor care au tenul gras, care doresc să acopere o lucrare mai veche la sprâncene sau care doresc un look mai bine definit.

Se realizează în 2 ședințe, la distanță de 6 săptămâni.

Dermopigmentare Sprâncene (Microblading)  Tehnica Mixta

Constă în combinarea celor două tehnici menționate anterior: astfel se creează fire de păr prin Microblading  și se utilizează tehnica Powder pentru a umple golurile și pentru a conferi un efect 3D sprâncenelor. Recomandată persoanelor care nu au de loc fire de păr în sprâncene, care au nevoie de o reconstrucție aproape completa a sprâncenelor sau care au zone mari cu goluri.

Se realizează în 2 ședințe, la distanță de 6 săptămâni.

Dermopigmentare Eyeliner  : aceasta este o metodă nouă și revoluționară de a arăta impecabil în mod constant, chiar dacă vă grăbiți sau sunteți permanent în mișcare. Aceasta tehnică oferă efect de gene dese, subliniază forma ochilor și conferă profunzime privirii. Lungimea și grosimea eyelinerului se stabilesc in funcție de preferințele personale. Recomandată persoanelor care își doresc un efect de pleoapă frumos conturată sau care au dificultăți în aplicarea tușului de ochi.

In 90% din cazuri nu necesită retuș.

Dermopigmentare Eyeliner – Powder – Această tehnică este cea care poate conferi pleoapei un aspect de make-up complet. Este o metodă extrem de versatilă iar rezultatul poate fi unul foarte soft sau mai pronunțat în funcție de efectul dorit.  Recomandată doamnelor care își doresc să scape de grija machiatului zilnic și să accentueze zona ochilor.

În 90% din cazuri nu necesită retuș.

Dermopigmentare (Microblading) buze – Buze full

Este un tip de machiaj semipermanent extrem de popular, care îmbunătățește forma buzelor cu un plus de culoare, definind conturul buzelor și adăugând buzelor o nuanță naturală. Tehnica noastră este tratamentul perfect pentru persoanele care doresc să adauge definiție și volum buzelor. Tehnica full poate fi considerată echivalentul rujului semi-permanent. Prin intermediul acestei proceduri se pot obține acele buze perfect conturate sau colorate care de multe ori sunt greu de realizat acasă fără un ajutor profesionist. Recomandată doamnelor care au depigmentari intense la nivelul buzelor sau care pur și simplu își doresc să aibă buzele frumos colorate în fiecare zi.

În 80% din cazuri nu necesită retuș.

Dermopigmentare (Microblading) buze – Ombre

Tehnica Ombre este cea care oferă buzelor un efect de volum prin trecerea graduală de la un ton mai închis la exterior către un ton mai deschis la interior. Astfel se creează iluzia unor buze pline, voluminoase și conturate. Recomandată doamnelor care doresc să aibă un contur mai evidențiat  față de restul buzei sau doresc să obțină un efect de volum.

În 80% din cazuri nu necesită retuș.

Dermopigmentare (Microblading) buze – Aquarelle Lips

Aceasta este probabil cea mai întâlnită și agreată tehnică la ora actuală. Se diferențiază de celelalte prin faptul ca oferă culoare buzelor fără a avea un contur bine definit, fără a da impresia de ruj, ci doar de lipgloss. Recomandată doamnelor care au depigmentari lejere sau care își doresc buze naturale, uniforme, cu aspect sănătos.

În 80% din cazuri nu necesită retuș.