i
  • Luni - Vineri

    9:00 - 21:00

  • Sâmbătă

    9:00 - 21:00

  • Duminică

    Închis

Cosmetica

Laminare Gene & Sprâncene

Laminarea Sprâncenelor este un lifting profesional pentru sprâncene mai dese, moderne, dramatice, ca ale unui star de cinema.

Indiferent de ce vă preocupă referitor la sprâncenele dvs.– goluri, subțiere, pensare excesivă, ciufulire – laminarea sprâncenelor este o soluție uimitoare și o alternativă excelentă față de microblading. Dacă vă cade părul din sprâncene, fie din cauza procesului natural de îmbătrânire, boală sau pur și simplu din cauza epilării excesive, aceasta este o modalitate non-invazivă, temporară, dar de impact pentru a vă îmbunătăți aspectul sprâncenelor. Implică un tip special de keratină, făcută doar pentru sprâncene.

Pentru mai multă intensitate, la sfârșitul tratamentului se poate opta pentru vopsirea sprâncenelor.  Recomandată persoanelor care au sprâncene dezordonate, cu goluri sau cu fire lungi, greu de aranjat, orientate în jos. Efect vizibil până la 4-5 săptămâni.

 

Laminarea Genelor + Vopsit – este un Lifting profesional pentru gene trendy si curbate. Este un tratament semi-permanent care are ca scop să vă curbeze genele în sus, făcându-le mult mai vizibile. Este o procedură potrivită tuturor celor care mizează pe naturalețe, persoanelor care au genele deschise la culoare sau celor cu genele căzute. După laminare, genele devin mai lungi (în timp) și mai dese. Este o modalitate de regenerare a genelor benefică pentru persoanele care au decis să ia o pauza de la extensiile de gene sau care nu își doresc să apeleze la acest artificiu. Avantajele acestei proceduri sunt  alungirea și îngroșarea firului de păr natural cu  până la 30%, un aspect de gene voluminoase, pigmentarea firului natural de păr, curbarea, protecția și întărirea genelor, hidratarea cu un efect de luciu precum și hrănirea cu cheratină.  Recomandată persoanelor care au gene scurte, deschise la culoare sau orientate în jos. Efect vizibil până la 4-5 săptămâni.

Pentru rezultate optime și de durată sunt necesare minim 3 ședințe la distanță de 1 lună.

Primele 24 de ore după laminarea genelor sau sprâncenelor sunt cruciale. Pe lângă faptul că nu puteți să purtați rimel sau machiaj, nu trebuie să le udați și trebuie să evitați aburul și toate formele de umiditate și umezeală.